Het bedrijf arrow Specials

ADVIES OP MAAT
De specialisten van Huijsmans Service Center leveren maatwerk, dat geldt niet alleen voor de motoren van de verschillende hulpdiensten.
Elke motor die voor speciale doeleinden wordt ingezet, kan door Huijsmans Service Center worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan motoren voor camerawerk of tijdmeting, maar ook voor verkeersregelaars en handhavingteams.

Door de enorme ervaring die het team van Huijsmans Service Center in de afgelopen jaren heeft opgedaan, kan een gedegen advies worden gegeven. Om tot het gewenste resultaat te komen wordt samen met de berijder een pakket van eisen opgesteld.

ACCESSOIRES
Op de motoren kunnen diverse 'standaard' accessoires worden aangebracht. Denk hierbij aan zwaailichten, striping en communicatiemiddelen. Zijn er geen standaardoplossingen, bijvoorbeeld als er specifieke apparatuur moet worden vervoerd, dan wordt hiervoor in eigen huis een oplossing ontwikkeld. Bij het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden staan veiligheid en bedieningsgemak altijd voorop.

Worden de motoren voorzien van communicatie- en navigatiemiddelen, dan zullen ook de helmen worden afgestemd op deze apparatuur, uiteraard binnen de gestelde veiligheidsnormen. Niet voor niets is Huijsmans Service Center gecertificeerd voor het aanpassen van helmen.