Het bedrijf arrow Accessoires

Huijsmans Service Center levert niet alleen maatwerk op het gebied van om- en opbouw van motoren, maar ook op het gebied van accessoires.

COMMUNICATIE
Bij elk gebruiksdoel van de motor worden specifieke eisen gesteld aan de communicatie. Ook hierin levert Huijsmans Service Center maatwerk. Als er geen voorgeschreven apparatuur wordt gebruikt, zal een op het doel afgestemd advies worden uitgebracht.
Huijsmans Service Center is dealer van een groot aantal merken communicatieapparatuur en kan daarnaast alle andere merken leveren.

VERLICHTING
Aan verlichting worden door de wet specifieke eisen gesteld. Zo mogen bijvoorbeeld alleen hulpdiensten blauwe zwaailichten voeren. Daarnaast worden de nodige (veiligheids)eisen gesteld aan de montage. Huijsmans Service Center levert alle soorten verlichting voor motoren; van een op standaard gemonteerd zwaailicht tot ledverlichting in/op de carrosserie. Is er geen standaard mogelijkheid, dan wordt door de monteurs gezocht naar een oplossing die zowel aan de eisen van de gebruiker als aan de wettelijke normen voldoet.

HELMEN
Huijsmans Service Center is dealer van Nolan en BMW helmen, maar levert ook alle andere merken. Daarnaast is Huijsmans Service Center gecertificeerd reparateur van motorhelmen.

De helm beschermt het hoofd van de berijder bij een val, daarom moeten helmen voldoen aan een groot aantal veiligheidseisen. Hoewel de fabrikanten helmen afleveren conform de gestelde eisen, vraagt de helm toch de nodige aandacht. Door elke aanpassing van de helm of door een val, kan de kwaliteit van de helm achteruit gaan. Daarom draagt Huijsmans Service Center er als gecertificeerd servicedealer zorg voor dat de aanpassingen en reparaties conform veiligheidsnormen worden uitgevoerd. In het magazijn zijn de onderdelen van de verschillende merken helmen voorradig, waardoor snelle service kan worden gegarandeerd. Ook voor een controle van de helm kan men terecht bij Huijsmans Service Center.

STRIPING
Voor motoren die worden ingezet voor de handhaving van de veiligheid of begeleiding van bijvoorbeeld wedstrijden, is een opvallende striping noodzaak.
Voor politie en ambulance gelden hiervoor strenge normen. Voor andere diensten gelden vaak de voorgeschreven huisstijlen. De striping wordt aangebracht door specialisten die volledig op de hoogte zijn van de gestelde eisen. Als er geen vastgestelde huisstijlregels zijn verzorgt Huijsmans Service Center ook het voorstel voor de belettering of striping.